I'm too blind to see what's going on outside my lonely window

Nu kände jag pressen. Efter många långa dagar, kanske veckor utan det. Alla måste ha gråit floder under tiden. Jag har inte haft tid. Annat var roligare. Men nu kände jag pressen alltför väl.
Så jag ritade Gustaf Norén från Mando Diao.

2009-04-30 @ 14:20:18 Permalink Tusch Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh, spreckles

Idag är det onsdag och vi har MKO. Det är trist och jag vet inte vad jag ska göra eftersom alla andr elever äter upp lärarens tid. Kasst.
Mina ögon kliar av linsernas gammalhet men jag får i alla fall snart byta dom. Plus att jag ska til optikern någon gång här framöver.
2009-04-29 @ 13:27:04 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fula barn får ej visas offentlgt

Haha, en av mina nya favoritsidor, Explain This Image.
Här är en av mina personliga favoriter, skatta nu.

var ungen för ful för att visas offentligt eller?
2009-04-27 @ 20:38:38 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens analys

 Vad vart egenligen fel här?

  1. För det första, varför hetsa upp sig över en insändare som handlar om katter som behöver bjällror och sedan dra in Robert Mugabe?
  2. Vad skulle en bjällra hjälpa när Mugbe ändå gör som han vill?
  3. Sist men inte minst, vad tusandrar mannen in sig själv i det hela och varför berättar han om sitt tomma kranium? Vet han förresten inte att man knappast kan ha spindlar i hjärnan?

Det är väldigt kul att läsa om alla de lustiga saker som sägs runt om i Sverige och sedan sitta och försöka sätta sig in i vad folk egentligen menar. Som den här mannen.

2009-04-27 @ 20:30:32 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ord, ord, ord...

Jag har sån otroligt, jäkla irriterade soleksem på bröstkorgen från i lördags då vi sålda hamburgare med laget på Porsörundan. Det kliar som bara den ska ni ha klart för er.
Jag har egentligen inget att säga men jag bloggar mest för att fördriva tiden.

Snart får vi veta ifall skolan kommer få pengar att skicka några elever till London på praktik till hösten. Jag hoppas självklrt på att få åka dit. fatta hur kul det skulle vara, att vara i London i tre veckor. Tre veckor av en massa mode och shoppa och kanske lite turistsevärdeheter. Och när man är där i tre veckor hinner man säkert ockå gå på de lite mindre gatorna och kika efter roliga affärer. Åh, jag hoppas verkligen att jag har tur coh får åka om nu EU-någonting vill ge skoln en massa pengar. Man skulle få boende och mat och buss betald, det enda man skulle behhöva var fickpengar.
Ikväll har vi ingen normal basketträning utan ska ha bodypump med Lina och Johanna på Hälsans Hus kvart över fem. Jag slutar fem så det kommer bli lite småjobbigt att hinna dit ner ännu en gång. Jag är inte så förtjust i Hälsans Hus något mer. Förut tyckte jag om den, varför vet jag inte.
2009-04-27 @ 13:48:08 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lustigkurre som han är...

Jag tänker bli kompis med min nya kompis i London som är jättesöt och töntig.
Han är jättesnäll och har glasögon och spelar squash och är datanörd, så söt kille. Vi satt och pratade till det började ljusna i natt och han är verkligen jättetrevlig. Men när jag väl gick och la mig sov jag fragmentalt och alla mina drömmar var på engelska och rätt skruvade. Sen när jag vaknade och klev upp (efter alldeles för få timmar) tänkte jag på engelska och höll på att börja prata med mamma på engelska.
Engelska, engelska, engelska, engelska!

Nä, nu ska jag sova och drömma ännu mer på engelska.

2009-04-26 @ 22:25:57 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snabbt

Nu har det varit dåligt med uppdatering så nu skriver jaglite igen.
Det var basketmatch i torsdags coh den vann vi med 67-66 mot Brooklyn och jag gjorde typ dubbelt så mycket poäng som jag brukar göra, plus att jag satte mitt livs första treor på match.
Men nu ska jag gå och fundera lite på en skjorta som jag ska försöka göra om till en klänning.
Au revoir!
2009-04-25 @ 19:13:28 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi är TV-stjärnor numera...

På Jonnas request skriver jag nu litegrann.
För ett par veckor sedan skickade jag och Jenny in en jätteful video där vi önskade en låt.
Pinsamheterna står här nedan som synes.Och jaa Jonna, jag kommer att rita snart... När jag får tid.
2009-04-21 @ 19:15:21 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


På samma dag som Hitler

Idag har jag bara varit med pappa. Han var konstant irriterad så länge vi inte var i bilen.
Vi skulle köpa presenter till Jullan som fyller år på måndag och det var ett ypperligt tillfälle att göra det idag då hon själv vistas i Kåbladis. Nåja, pappa hatar affärer och det var vad vi underhöll oss med hela eftermiddagen.
Jag köpte mig en muffinsplåt, mörk choklad och minimashmallows för jag ska göra chokladmuffins med det i (självklart får inte muffinsplåten plats i muffinsarna, den ska jag ju använda att grädda dom i!).
Jag berättar inte om vad Jullan ska få ifall hon skulle råka läsa det här, men jag har i alla fall valt allt.
Så jag menar... Det kan ju inte gå fel, eller hur?
2009-04-17 @ 16:46:13 Permalink Det vanliga Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vickan stör sig på...

Egentligen kanske jag skulle inrätta en kategori som heter "Vickan stör sig på" för att det känns som att jag mycket ofta skriver om sådant och så även idag.
Idag är det personer som slaviskt följer modet och såna som tror sig göra det.
Jag själv är modeintresserad oh jag menar, vem är inte det? Men i alla fall. Nu kommer fördomar, rationaliseringar och förutfattade meningar. En del människor kan ja bara inte låta bli att störa mig på för de läser typ Elle och kanske en och annan modeskribents blogg och tror sig därigenom veta precis vad som är inne och vad som är ute.
Visst, genom att läsasånt får man ju faktiskt reda på vad som är "ute" eller "inne". Så visst är man väl snygg och har en cool stil om man då köper såna kläder som beskrivs? Visst hänger man med?
Det är såna som jag stör mig på. Personer som inte gör det eget utan bara ser en bild och tänker "Jaa, sådär vill jag också se ut" och går och kopierar stilen. Och så fort en trend inte är så trendig längre, ja då byter man stil. Och när den trenden går ur så fortsätter man.
Som exemel så ska alla sno sin killes kläder. Ja, för det är "inne".
Och så ska man göra den "sin egen" genom att ha leggings till det hela.
Det känns bara lite uttjatat det hela med modebloggar och folk som byter stil en gång i månaden.

Jag påstår inte att jag är överlägsen alla stackas modeslavar eller nåt, men jag vart bara så irriterad.
2009-04-13 @ 17:45:08 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloggar att läsa

Okej, nu sitter jag och tänker skapa en liten lista med bloggar som är värda ett besök...

Ah, okej. Där tog lisan slut. Jag orkade inte leta efter fler fina bloggar... Annars kan man ju ta en titt på länkarna lite längre ner till höger. De är inte riktigt lika bra som den här, men gott och väl bra. Eller kanske inte Jonas. Jonas är egentligen för cool för att skriva, därför är Jonas ett pseudonym. Men läs den bloggen i alla fall. Den är fin.
Jag minns inte varför jag började skriva det här inlägget, men det skulle i varje fall inte handla om andras jäkla bloggar.
Jag drabbades nog av tillfälligt vansinne.

Från en sak till en annan. Det är en rådande mat-/bantningshysteri som pågår runt mig.
Alla (ja, många) tjatar om hur de ska motionera och om hur de ska sluta äta godis etc. etc. Plus alla TV-program och böcker och bloggar och tidningsartiklar om olika dieter osv.
Mina föräldrar har börjat med nån hemmasnickrad GI-variant som är inspirerad av HFLC (High Fat Low Carbs) som de själva uttalar HCFL vilket i och för sig låter bättre men ger helt fel bild av dieten. Men i alla fall. Den här nya dieten innebär att de lagar mat med sjukt mycket fett i och så vidare, och de (mamma) har tänkt at jag och Jullan ska äta samma sak fast med ris och potatis och så vidare. Det funkar ju inte, man får i sig på tok för mycket kalorier. I vanliga fall bryr jag mig inte, men bara för att jag vet vad det är för jäkla mat vi käkar nu så är jag äcklad. Nu känner jag att jag låter som nån irriterande liten tjej som sitter och klagar (för det är ju vad jag gör) över sin vikt fast hon inte är det minsta överviktig.
Nä, men det känns enormt onyttigt med tanke på att det är godisets högtid just nu (påsk) och jag har fått i mig otrevliga mängder godis, chips och kakor under helgen. Det är mest tanken på det hela som gör mig hysterisk. Patetiskt.

2009-04-12 @ 22:34:36 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Molotov Jive

En synnerligen tråkig dag inleds med en massa Molotov Jive.
Jag har aldrig hört Molotov Jive förr, men jag har i alla fall inte missat något särskilt. De ska visst spela på STUK Resturang & Bar i Luleå den 30 april. Det som däremot är positivt med Molotov Jive är att de har en synnerligen söt trummis, Johan Hansson. Det är han som ser lagom wannabe-knarkig. Tja, alla utom han längst till vänster då... Men han står som andra från vänster och är söt.Men jag måste ändå säga att de inte slår varken Sugarplum Fairy eller Mando Diao. Jag tror tyvärr att de inte ens slår Håkan Hellström tyvärr. Jag lyssnar knappt på Håkan Hellström...
MenKolla den här videon. Man blir ganska så glad av den.
2009-04-11 @ 13:32:28 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår på klänningen

Jag har hunnit med att vara i Boden, spela The Sims, köpt en ny klänning, varit med Jenny och fikat en och annan falsk toscakaka. Jag bakade dom förra veckan och de vart ganska fula men ack så goda.


Klänning från Lindex 274.50


Ni får ursäkta den fula minen, men nu blev det så.
Förresten var det ganska kul igårkväll.
2009-04-08 @ 19:07:02 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lagom för en tönt...

Nu sitter jag här hemma och har lov i min ensamhet. Eller SÅÅÅ jätteensam är jag inte eftersom att mamma också är hemma, men det räknas inte riktigt. Jag vet inte vad jag ska göra så att jag tror minsann att jag ska ta och spela The Sims 2. Det har jag inte spelat på år och dar!
Och på tal om The Sims... Jag måste köpa The Sims 3 när det kommer ut (4 juni i år), men dock är det väldigt irriterande att det tar så lång tid, releasen har ju blivit framflyttad X antal gånger redan. Ja, jag blir så arg.
Nåväl, time att spela The Sims!
2009-04-08 @ 09:52:37 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Guld, silver och brons i DM

Nu är vi hemma från Arvidsjaur och det blev ett silver efter många om och men.
Der fula är att vi bara vann en match, fast det var rätt match att vinna. Brooklyn vart jättesura på oss när vi hejade järnet på Gladan för att vi skulle gå till final och de vart så sura att de kastade playboarden i marken och skrek samt stirrade ut oss i matsalen på ett otroligt otäckt sätt och vägrade komma på prisutdelningen.
Jag har aldrig i hela mitt liv ramlat så mycket som i helgen. Mina knän är helt uppskrapade och jag kan inte ha jeans för det gör så ont då. Riktigt irriterande.
93-pojkarna (från Avan) tog brons och 96-pojkarna tog guld (JÄTTEBRA!) så det var väldigt bra ty nu har vi en medalj av varje valör det här året. Det är inte alla klubbar som har sådan lyx (möjligen Gladan och Höken, men det är inte så konstigt då de är kempebra). Nåja, mycket bra kämpat.


Jag älskar verkligen alla i laget, så förbannat jävla bra vi är!
Det fanns dock ingen bild då alla var helt med på kortet...

Men nu ska jag skriva om träningsmatchen idag, så om man känner att man inte vill bli uttråkad av mina personliga problem eller vad man ska kalla det, så kan man sluta läsa nu.
Träningsmatch mot Gladans 94-hopikoklag. Sju spelare.
Vi förlorade ganska stort. Jag är inte ledsen över det faktiskt, lite pinsamt dock.
Jag la verkligen ner hal min själ i den här matchen, varför vet jag inte. Kanske för att vi förlorade så stort igår och för att det kändes som att ingen annan tog tag i saken. Men jag kämpade verkligen och gjorde allt jag kunde, peppade coh försökte få igång alla men det var inte så lätt då alla var trötta som små möss och inte riktigt kämpade för fullt (som det kändes i alla fall) och då en del klagade en himla massa och drog ned stämningen i botten nästan. Jag var så arg att jag hade kunnat slå till nån.
Sven (domaren) måste ju tro att jag är en mes och en lipsill för jag har grinat efter varenda match som han har dömt de senaste veckorna. Jag har tyckt att jag har spelat kasst och så vidare.
Den här gången tog jag bara illa vid mig då det kändes som att jag var helt ensam på planen stundtals och för att vissa bara klagade. Jag tar nog egentligen mer illa vid mig än vad jag själv vill inse...
Nu känns det i alla fall bättre, nu när jag har skaffat mig ytterligare brännsår på knäna, armbågarna och axeln, fläkt upp en bit av huden i handen och fått en lårkaka och gjort en av mitt livs insatser. Jag spelade bara på vilja idag, verkligen.
Och jag måste bara passa på att önska 94:orna jättelycka till på Scania.

Nu känner jag att det har blivit så mycket basketinlägg att jag skapar en ny kategori.

2009-04-06 @ 21:01:51 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


It doesn't matter baby 'cause your hair is ugly too

Idag åker vi till Arvidsjaur för att ta DM-guld. Det är vi, Brooklyn, Gladan och Råneå som ska spela i våran åldersgrupp och vi har alla chanser i världen att vinna med tanke på att vi har spelat mot alla lagen och vunnit. Dock kommer Brooklyn bli knepiga, de är ganska bra och vi har inte spelat mot dem sen vid jul.
Nåja, håll tummarna!
2009-04-03 @ 14:45:09 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dave the brave

EY! Äntligen är jag klar med David Hebert-bilden som jag började med för två dagar sedan


Fast den är dock aningen finre i verkligheten, ser inte lika smutsig ut
(mina ps-skills är inte de bästa)
2009-04-02 @ 16:28:50 Permalink Blyerts Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilda västen

Idag hr jag gjort klart min skinnväst och jag är nöjdinöjd.
Jag får inte börja med kappa/kavaj ännu så jag ska visst göra en till väst, men jag är inte ledsen för det, jag hade ju som ändå tänkt göra en själv här hemma... Men jag vill nog ändå göra en egen här hemma. Så jag kommer ha gjort tre stycken i vår, vilket inte är något illa.

2009-04-01 @ 15:47:53 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rudolf och hans vänner

Idag gick jag, Sara och Sofie på stan efter skolan och vad tror ni inte att vi träffar på om inte ett gäng renar?!
Visst, det var några gubbar som sålde renskinn där också, men stackars renarna som fickstå där bredvid sina döda kompisar... Kan inte vara så kul att veta att man själv kommer bli en fäll en dag.

   

Tjaa, ibland märks det att vi bor i Norrbotten...
2009-04-01 @ 15:40:57 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0