Mr Skog

Jonna, Jenny och jag var som små barn igår, så vi tältade.

 Jonna moonade för några som gick förbi
2009-07-30 @ 14:16:52 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kasta ris! Kasta ris!

Min morbror gifte sig i lördags och då var jag såhär finklädd.

2009-07-27 @ 18:18:23 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (3) Trackbacks ()


297 riksdaler

Jag följde med när mamma och Jullan skulle klippa sig i Boden och hade en liten tanke på att köpa ett par solbrillor i Wayfarer-stuk och ett läppstift i chllirödaste rött.
Det vart att vi åkte till Luleå efteråt och jag köpte ett par satinglänsande leggings från H&M, ett stort vitt linne från Gina Tricot och ett läppstift (chili red) från IsaDora. Dock glömdejag helt bort att gå in på DiVA och kika om de hade kvar några spetsbodys från Cheap Monday. Jag är helt över öronen förälskad i den finfina, svarta bodyn och MÅSTE bara ha den innan sommaren är slut så att jag kan ha den till linnet.
Jag som egentligen inte tycker om att köpa saker från Gina Tricot eftersom att jag tycker att kvalitén är dålig. Inte direkt på tyget utan snarare på sättet de är ihopsydda. Lite dåligt tycker jag. Men idag hittade jag ju som sagt det där linnet och det var finfint och precis vad jag har letat efter. Och när jag skulle betala så fanns det ingen prislapp och den skulle kosta 129 men när hon knapprade in nå siffror och klickade lite på datorn så fick jag betala 49 kronor.
Inte illa kära vänner, inte illa!

2009-07-23 @ 21:08:11 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sommarserien

Var på sommarserien ikväll, det var riktigt kul må jag säga. Både jag och Jonna hade dragit med våra pappor och alla var förundrade över hur Magnus kunde vara så snabb. Papporna var ändå rätt duktiga. Joel var också duktig, irriterande duktig. Han är alltid irriterande för att han är så bra, man kn springa och putta allt man kan på honom och han rubbas inte det minsta. Otroligt irriterande.
I slutet vart det oavgjort. Kul kväll.

2009-07-23 @ 20:47:49 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


The universe is not enough

Olidligt dålig uppdatering. Jag kan glädja er alla med att jag sitter och knåpar på med en liten bild här. I väntan på den kan jag visa en liten designbild, en blus!

2009-07-22 @ 22:17:47 Permalink Tusch Kommentarer (0) Trackbacks ()


LBD

Förresten så har jag bestämt frågeställning till projektarbetet nu!
Det blir "Hur kan jag skapa en helsvart kollektion med inspiration från olika kvinnliga designers?" och de jag hittills har bestämt mig för är Anna Sui och Stella McCartney, så nu ska jag bara börja så smått med att sy upp prototyper och ifall det är någon som har tips på andra duktiga kvinnliga designers får ni gärna berätta det för mig.¨


Bilden är från Anna Suis F/W 08-09 reklamkampanj
2009-07-19 @ 14:01:18 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (1) Trackbacks ()


Russian roulette is not the same without a gun

Äntligen en dag med fint väder! Det kan jag intyga att det verkligen behövdes för att hålla moralen och humöret uppe (moral och humör är ju nästan samma sak i den meningen om jag inte har fel?). Gårdagen var också rätt fin, då spenderade jag två timmar på mitt eget Kreta tillsammans med Lady GaGa, Hunn, bröderna Norén med band, Harry Potter och Elmo. Det var mig en salig blandning, men det var mysigt. Dock sken solen molnfritt i kanske 45 min.
Mitt eget Kreta är vad jag kallade våran altan eftersom det luktade så mycket heliotrop, rosor och kryddor. Precis som det gjorde på hotellet på Kreta.
Idag låg jag i solen i en timme eller lite mer med samma vänner om man bortser från att Molle inte fick ligga bredvid mig denhär gången och att jag låg på gräsetdenna gång eftersom det var på tok för varmt för att kunna ligga på altanen utan den, vid den här temperaturen, obligatoriska vindbrisen.
2009-07-19 @ 13:44:25 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harry Potter and the Half Blood Prince

Har ni inte sett den filmen ännu är det ett hett tips att införskaffa ett par biljetter på en gång.
Det var den bästa Harry Potter-filmen enligt min mening. Visst, en del grejer var lite att ta ut svängarna för mycket, men i överlag var filmen helt bra. De hade följt boken till punkt och pricka (i princip), de hade inte hoppat mellan händelserna utan det var i kronologisk ordning i den mån det gick. de hade ju hoppat över en del händelser och detaljer men det måste man ju trots allt då boken är på 700-nånting sidor om man ska få plats med det i en film. I överlag var det den bästa. Jag tyckte om tempot och att de satsade på relationerna mellan huvudpersonerna eftersom det är en stor del av boken också. Plus att Dumbledore hade blivit glad och skämtsam istället för den där jäkla arga, gamla gubben som han har varit de senaste tre filmerna.
Man kunde inte låta bli att fälla en tår i slutet, men det var det helt klart värt. Dock hade man ju velat ha med lite mer av handlingen där i slutet, begravningen och det där, men annars ger jag den fem av fem möjliga... Chokladgrodor?


Jag älskar att de hade med quidditch i filmen eftersom det är något av mina favoriter.
2009-07-15 @ 23:53:42 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ikea, gammalt och en hel del slit

Min nya hylla, matta och se så fint det blir när man städar!
 
2009-07-15 @ 23:43:06 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hyllning

Ikväll var fysen helt underbar, om man nu får säga så om en fysträning.
Precis lagom mycket plågeri (styrketräning) och lagom mycket springa.
Helt perfekt. Bra Hasse!
2009-07-14 @ 22:04:15 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


Le news

Det här är vad jag köpte, en rosablommig blus att ha på min morbrors bröllop och en tröstetröja (eftersom blusen inte riktigt är vad jag skulle ha på mig varenda dag), båda från H&M och kostade båda 199 pengar.
den rosa färgen är mycket finare i verkligheten plus att den gråa är mycket mörkare.

 
2009-07-12 @ 13:50:17 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dykare Persson

Jag var på stan med mamma idag och köpte lite grejer, de kanske kan beskådas inom en snar framtid, vi får se. Härunder bjuder Jonna på hackad lök.

2009-07-11 @ 17:44:23 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


HJÄLP!

Jag måste verkligen ta mig i kragen och börja med att sy upp toiller till mina projektarbetesklänningar. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska göra förutom att det blir svart.
Det genomgående för ögat är svart. Den lilla svarta är min idé men jag kan inte bara ha "Hur kan jag skapa en kollektion med den lilla svarta?" som frågeställning utan det måste vara något i stil med "Hur kan jag skapa en helsvart kollektion med inspiration från skalbaggar i Sverige?".
Det jag känner att jag vill göra, men inte kan välja mellan är följande tre...

Hur kan jag skapa en helsvart kollektion med inspiration från
1.
Tropiska fiskar
2. Olika designers från olika världsdelar
3. Olika designers

Så jag skulle bli jätteglad om ni kunde hjälpa mig att bestämma mig, ty jag har sådan beslutsångest.

2009-07-09 @ 14:49:04 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (2) Trackbacks ()


And I'll never love you, there's just too much I owe you

Dagen har flutit bort i nonsens; fika, lunch och flätor.
Mina plättar är killing måste jag säga, inte för ljusa och inte för mörka, och s med grädde coh hallon så är varje plättälskares önskan uppfylld och uppäten på tre sekunder. För övrigt kommer min kost när jag flyttar hemifrån bestå av plättar, yoghurt/fil och flingor, grova mackor med ost och spagetti och köttfärssås. Självklart inte allt på en gång utan sådär lite utspritt. Möjligtvis att jag kanske varierar mig med att grilla ibland för det är jag kickass på också.
Sen flätade jag små, små flätor på mamma, precis sådär som jag alltid önskade att jag fick ha håret när jag var liten. Det är väl tur för mig att mamma kan agera hårdocka åt mig ibland när jag får tokiga frisyrinfall som jag vill prova. Sen flätade jag Jullan som den wannabe-gangstah hon egentligen är, till allmän beskådning nedan:

2009-07-06 @ 16:14:57 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pitepaltor

I det här tråkiga vädret (som passar ypperligt för shopping by the way) kom mamma på idén att åka och hälsa på mormor i hennes nya lägenhet inne i Piteå och kombinera det med att träffa mina kusiner och äta bröd och te hos henne.
Den lilla budgetoutfiten som jag vart rätt nöjd över :

Levi's-jeans (herr) som jag sytt om, top från H&M och egensydd väst.

2009-07-05 @ 21:03:59 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ordning och reda

Jag började städa mitt rum idag men kom av mig någonstans innan jag hann börja ordentligt. Jag tog istället fram mina örhängen som jag ville greda ut och sätta ihop i par. Annars ligger de bara på en hylla huller om buller tillsammans med tusen armband och halsband och ringar och hårklämmor och man får alltid leta efter det ena örhänget för att få ett helt par.
Så jag tog tag i det lilla projetet och hittade två par som hade varit borta och ytterligare två som jag inte visste att jag hade. såhär såg det ut när jag hade parat ihop alla som jag hittade.Sen insåg jag att det vore rätt smart att ha små påsar (som såna man får från Pilgrim när man köper smycken) att sortera upp allt i när jag väl köper en ny bokhylla och tar in bordet som jag har målat och skaffar en snygg spegel. För det är vad jag har tänkt göra minsann. Kasta ut mitt huvva-fula vitrinskåp och in med en ny liten smalare Bilyhylla.Tyvärr så lär jag nog aldrig hitta en fin spegel.
I alla fall så har jag en massa organza kvar från ett misslyckat syprojekt som jag gjorde förra vintern, så jag tog det och sydde små söta påsar att organisera upp mina smycken i.
Resultat:

2009-07-05 @ 20:58:59 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myra

Åhoj! Jag köpte ett svart, extremt interandigt tyg till projektarbetet idag. Det är lite glansigt och säkerligen av 100% plast, men vad tusan gör det om det är jäkligt snyggt?!
2009-07-04 @ 16:51:42 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


We all give love and then take it back

Uhujja! Härligt väder men jag är inne.
Är det någon annan som också har lagt märke till den lilla detaljen att dagen känns så otroligt mycket längre när man kliver upp tidigt? Det känns som tat den här dagen har varit två dagar. Jag tänkte "nu borde väl klockan vara rätt mycket? typ sex-halv sju?" och när jag kollade på klockan visade den tjugo i fem.
Jag har klippt gräsmattan så det stod härliga till, sen kom Jonna och delgav sina eventuella Stockholmska utsvävningar och kände sig lustig. Sen gick hon igen. Varför vet jag inte men hon sa nåt om att jag var dum i huvudet.
Nä, inte riktigt... Hon hade minsann tänkt gå och köpa sig en finfin en kamera.
Nåväl, lite som jag hade att göra gjorde jag flätor över hela mig.
Såhär:

2009-07-01 @ 17:29:45 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Good morning herr Horst

Jag vaknade 8.10 av att Molle slängde sig in genom min sovrumsdörr som någon Rambo eller nåt, bara för att han vart ledsen då mamma åkte till jobbet. Sen la han sig i min nybäddade säng och tog upp halva sängen. Klarvaken som jag hade blivit, bestämde jag mig för att kliva upp och putta ner Hunn på golvet.
Så vad skulle jag göa när jag väl var vaken vid den synnerligen okristliga tiden?
Jo, jag la mig i soffan och degade ett tag tills jag kom på att jag inte suttit något vid datorn på år och dagar. Sagt och gjort, jag satte mig här och nu har tiden rusat iväg.

Förresten är det bestämt nu, jag och Jonna åker till Stockholm den 11:e augusti.
2009-07-01 @ 10:29:45 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0