Hohoho-julblabla?

Jag var på min APU idag (Åhléns) och det var faktiskt riktigt roligt att flytta hyllor och fixa med skönhetsprodukter i julförpackningar. Jag hittade också världens snyggaste pumla på Åhléns. Den ska jag köpa imorgon har jag bestämt mig för, för den var så nedrans snygg!

2009-10-29 @ 17:01:46 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


En till utan hår

2009-10-26 @ 22:01:49 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla som inte dansar har svinsjukan!

Jag tänkte "Nä, jag kommer aldrig få svininfluensan, det är bara skrämselpropaganda". Gissa vem som sitter hemma med grisnäsa nu då? Jo, jag själv.
Igår var den värsta dagen någonsin, jag gick omkring med 39 graders feber hela dagen och orkade inte göra något utom att sova och klaga på hur ont jag hade överallt. Nu känns det bättre men i morse var nog ändå värst. Jag vaknade med 39,5 graders feber och ville väldigt gärna duscha (för det brukar kännas lite bättre när man har fått duscha) men plötsligt höll jag på att svimma. Så förflöt de närmaste tjugo minuterna, att jag höll på att svimma stup i kvarten, så jag fick gå och lägga mig igen.
Men nu känns det i alla fall bättre, jag har ingen värstinghög feber längre och jag håller inte på att svimma och jag har inte ont i huden något mer. Fast det blir nog ändå ingen basket för mig i helgen, vilket jag hade sett fram emot jättemycket.
Och hur vet jag att jag har svininfluensan då? Jo, jag har alla symptom utom kräkningar och diarré och så ringde vi vårdcentralen och de sa att om man har symptomen så har man svininfluensan. Kasst.
2009-10-21 @ 16:18:50 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söker modeller till mitt PA

Jag söker modeller till mitt projektarbete.
Jag behöver några tjejer som kan ställa upp och gå i mina kläder på modevisningen i maj.
Kraven är att man är ca 165 cm eller längre och har storlek 34-36 (motsvarar ca 80-84 cm i bystmått, 64-68 cm i midjan och 88-92 cm i stussmått). Fast några cm hit eller dit spelar ingen roll, samt att man har en enhetlig hårfärg.
Det är en stor fördel att bo i Luleå eller så eftersom det är i Luleå modevisningen äger rum.
Jag borde säga att jag tyvärr inte kan ge mina modeller någon ersättning för jag är rätt fattig.

2009-10-15 @ 19:08:55 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Produktivitet

Jag drabbades av en viss längtan efter att använda mina nya fina stompfar och skapa en stilig blyertsteckning. Men den vart inte så stilig som jag ville, men jag är rätt nöjd i alla fall.Om jag någonsin orkar ska jag även göra håret. Anledningen att jag inte gjorde det var att jag hade hunnit bli rätt less på henne efter två timmars tecknande.
2009-10-15 @ 18:56:32 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tristessgatan 12

Om någon mot förmodan läser min blogg så har ni nog märkt att jag varit borta ett litet tag.
Jag orkar bara inte skriva, så ni som mot förmodan brukar klicka in hit ska ni inte bli alltför besvikna när ni ser att jag har oskrivit i bloggen på ett tag, för just nu vet jag inte om jag orkar med bloggen också. Det är så mycket som ska hinnas med så vi får se hur ofta det blir.
Allt kretsar just nu kring basket, skolan och att hålla mig varm. (För det är så nedrans kallt!)
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Jag tränar nu Avans 96-tjejer igen med Hanna den här gången, varje onsdag innan våran träning. Vi får se hur länge det tar innan jag blir ännu tröttare. Just nu är jag så trött att jag inte kan somna på kvällarna. Fråga mig inte hur det går till, men jag sover för lite.
Höst känns så trögt, långt och mörkt. Jag är smått hysterisk över att jag snart gått ut gymnasiet och vet inte vad jag ska göra efteråt. Jag är rädd att jag failar mitt PA genom lathet och att vi gör en kass modevisning så alla skrattar åt oss.
2009-10-13 @ 17:23:55 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0