Arbetslös

Igår var jag riktigt duktig och effektiv faktiskt.
Jag kollade upp vad det skulle kosta att resa och hälsa på Linis i Tysklandet och åkte in till Boden och preliminärbokade en resa, idag kollade jag åter igen vad det skulle kosta ohc kom fram till en resplan som var 700 kr billigare, då måste jag dock boka den via internet, men det tycker jag är värt det. Helt klart.
Sen handlade jag mat och var allmänt vuxen när jag skickade tillbaka en grej från H&M samt gick in på Arbetsförmedlingen och började ordna upp mitt liv. Idag borde jag gå över till min  farmor och tvätta fönster eftersom jag har lovat det men jag är lite för lat och har dåligt samvete för det. Jag ska bara vänta på att klockan ska bli ett så jag kan ringa till någon på fritidsförvaltningen i Luleå så jag kan kolla upp ifall vi kan träna i hall ikväll eller inte. Det är mycket sånt här när man är vuxen och ska ta hand om sitt lag. Jobbigt.
2010-08-26 @ 12:32:50 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grå dagar, grå tankar

Det känns konstigt att inte gå i skolan längre. Det känns konstigt att behöva gå till arbetsförmedlingen och skriva in sig. Det känns konstigt att behöva ränna runt på en massa olika ställen och lämna sitt CV. Det känns konstigt att ta tag i sitt liv.
Helst av allt hade jag bara sovit, men det skulle ju inte gå för sig. Jag behöver vara ledig ett tag, jag behöver hälsa på Lina och jag behöver mer pengar. Eller egentligen har jag mer pengar än jag brukar, men jag har också mindre inkomst än någonsin. Inga pengar alls rullar in snart. Har min sista lön att se fram emot, men sen kommer jag ju inte få ett smack såvida jag inte ramlar in på något jobb.
Jag saknar sommaren som jag missade, jag saknar min Mode & Design-klass, jag saknar att sy, jag saknar att rita, jag saknar Jonix, jag saknar att åka buss och lyssna på Morgonpasset och Christer i P3, jag saknar att planera inför modevisningen och jag saknar att känna att jag verkligen vill spela basket. Det är första gången i mitt liv jag känner att jag skulle kunna lägga av, men jag ska inte göra det för jag vet att jag egentligen älskar det. Jag saknar att stanna kvar på skolan och jobba.

Det som är positivt just nu är att jag har alla möjligheter att gå vidare.
2010-08-23 @ 13:17:33 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Luleåkalaset

Jag skulle alltså jobba som grindvakt på LK i år. Som tack får man en gratisbiljett.
Det var en rolig helg som spnderades med Jenny, Rebecka, Rebeckas Jenny, Sofie, Sara och Elina. Helgen innehöll inhoppande genom hotellfönster, mysko kanadensare, massa folk man känner, utkikspost från random snubbes axlar, nattpromenad, vodkadrinkar, crashat en hotellfrukost, random snubbe som gav mig en ros, grindvaktsjobb, nykter efterfest och tunga morgnar.

Nä, men jag gillade min helg i alla fall!

2010-08-08 @ 21:21:38 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0