I guess you can hang with me

Det här med att jag skulle göra tusen saker idag, det var länge sedan jag faktiskt gjorde allt jag planerade. Men jag har faktiskt lyckats med det mesta idag. Jag hann träna, duscha, skjutsa farfar, fara på Indiska, hämta ett usb av Klara, gå ut med både Mr Moll och Leoli, skjutsa farmor, gå på biblioteket och sedan skjutsa hem henne igen.
Och eftersom Tobbe inte kommer ikväll igen har jag hela kvällen på mig att städa. Eller det har jag inte alls för jag ska dra ett chill med Jonix ikväll. Och tänk! Allt fixande jag har kirrat under dagen har bara resulterat i huvudvärk.
Kul.
2010-11-24 @ 17:33:21 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som att vara en tomtenisse, fast inte

Carin på mitt jobb ska sluta ohc börja jobba i Luleå istället så jag och Linnea får dela på hennes tider istället, det är chill så in i fullokorn!
För övrigt så ska min dag imorgon innehålla många, många saker minsann. Jag ska hinna med att träna för första gången på väldigt länge, och ska därför börja lite mjukt med bara styrkeövningar här hemma, jag har ju mina fina hantlar som jag fick i födelsedagspresent. Sen ska jag skjutsa farfar till Luleå, gå på företagsmässan, svänga förbi på Indiska med nå grejer som ska bytas, lämna en skiva till Klara, kolla upp lite om nå mönster på min gamla skola, skjutsa hem farfar och hämta farmor istället och skjutsa henne till Boden och sedan hem igen. Efter det ska jag förhoppningavis hinna med att måla om en uggla och städa lite innan Tobbe kommer.
Så det är en del som ska göras... Det kan bli kul, att få göra något som omväxling.
2010-11-24 @ 00:17:28 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magic is might

Ikväll har jag varit på bio med Tobbe, Jenny, Kalle och Harry. Potter alltså. Han var bra och man kunde inte låta bli att gråta när Dobby räddade Harry och co. Jag och Jenny började båda lipa och kollade snabbt på varandra, skrattade lite som galningar och försökte sedan låta bli att läcka ur ansiktet.
Ska jag vara ärlig så tyckte jag bättre om Halvblodsprinsen, men den här filmen får helt klart ett mycket högt betyg eftersom det ändå rör sig om min idol!

2010-11-22 @ 00:04:25 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sit and watch as tears go byVeckan som passerade var mycket angenäm, jag gillar det.
2010-11-15 @ 15:41:45 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0