Oj

Inser inte att jag är i Tyskland med Lina om 24 timmar! Shit!
2010-09-28 @ 15:41:42 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Shit! Mitt hår är lila när det är blött!"

Nu är jag stolt ägare till ett grått hår!
Jäkligt snyggt om jag får säga det själv!
Det blir ingen bild nu för webkameran tog så crappiga bilder, men på söndag bör det kunna dyka upp bilder på mig och Jonix bland andra, i våra coola hår, YEAH HARDCORE!
2010-09-24 @ 22:19:20 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


The only thing I ask of you is to hold her when I'm not around

Antagligen så är det ju bara för att jag är trött, men jag kan verkligen vara ledsen för ingenting nu.
2010-09-22 @ 23:40:19 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Anger

Vaknade i morse, slog på radion och vad hör jag inte om The Anger?!
Jag blev glad och myste ner mig i sängen. Dock var det inte den här versionen utan en annan som inte riktigt var lika bra, men den lär väl växa på mig... Förhoppningsvis!

2010-09-21 @ 16:34:47 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har vart vilsen, Lisa

Allt har gått helt åt skogen

Jag är på ett ohyggligt partyhumör men kan inte få utlopp för det annat genom att bygga mig en liten spotifyplaylist att peppa lite med.
Jag känner mig väldigt nöjd idag för jag har shoppat en massa saker minsann!

En lista! Eventuella bilder kan ni fetglömma!

Det känns väl onödigt att bränna pengar nu innan jag ska till Tysklandet? Men jag säger bara såhär, DET ÄR VÄRT DET!

2010-09-18 @ 21:50:09 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mustasch

Alltid lika härligt med fyllesamtal, tycker ni inte?

Sidospår förvisso... Det jag tänkte låta inlägget handla om är hur omständigt jag tycker att det är att skissa på vanligt papper och inse att man vill använda akvarellpapper i alla fall.
Man sitter där och ritar, skissar lite fint en bild. Man sitter med datorn och har en bild framme, ritar av den och leker lite med skuggor och sådär som man då gör. Då kommer man på " Shit! Jag vill använda mitt nya coola flytande tusch och göra en skitcool skrafferingsbild!" så man börjar koncentrera sig på att få det helt rätt och så inser man "Shit! Man måste använda akvarellpapper för annars kommer bläcket blöda ut på pappret..." vilket innebär att man måste fylla i de viktigaste linjerna mycket för att sedan kunna vända på skisspappret och kalkera dessa linjer för at slutligen ta fram akvarelpappret och gnugga av den spegelvända streckbilden så det blir en ful skiss på akvarellpappret.
Nåväl, då kan man äntligen börja med att få skissen på akvarellpappret fin genom att börja fylla på med skuggor (observera, fortfarande blyerts!). Till slut är man nöjd med skuggningen och då kan man plocka fram tuschen och börja dra streck.
Massor med streck, strecka på tills man tror att det räcker, då tar man sitt fina sudd och suddar lite lätt bort all blyerts och upptäcker att man inte har smackat på med nog mycket tusch, att bilden ser oklar ut. Då får man fylla på med tuschstreck tills man är nöjd och vips har man hållit på med samma bild i fem-sex timmar!

2010-09-04 @ 23:16:44 Permalink Tusch Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0