These boots are made for walking

Jag har köpt mig nya fina skor. Jag tror inte Jonix gillade dem så mycket men jag tycker de är fina. De är lite robotaktiga (även kallade futuristiska) i svart fejkskinn och nät med peeptoe och perfekta klackar och platå på 1,2 cm (uppskattningsvis). Tyvärr hade de inte de underbaraste skorna med dragkedjor och shit som jag så gärna ville ha, i min storlek, men de här var nästan lika fina. Storlek 35-36 är verkligen inte praktiskt, alla fina skor tar slut innan de ens har kommit in på hyllorna!Sen köpte jag ett par leggings från H&M som jag har gått omkring och undrat över om jag gillar eller inte. Det riär ett par ribbstickade som ser ut som långkalsonger, men som ändå är fina på något sätt... De fanns i grått och svart, jag köpte gråa eftersom jag tyckte de var läckrare då man såg strukturen.
Nu saknar jag bara en stor grov herrkavaj att ha till.

Och idag bar jag i Boden (hör och häpna!) och hittade faktiskt ett jättefint tyg på Olssons tyger som kostade mig 60 pengar för två meter, vilket var rena klippet. Så så småning om ska det bli en klänning, måste bara sy klart Hennys balklänning och Hugos byxor och pyjamasar. Det känns inte lika lockande, men det måste göras i alla fall!

2010-02-27 @ 21:17:43 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (1) Trackbacks ()


Williamson

Nu åker jag till Luleå för att kika på Plannjas nya man, John Williamson. Är han inte något bra så ska jag kasta en hink med fisk på honom!
Vart tusan jag nu kan få tag på en hink med fisk...
2010-02-23 @ 17:24:22 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


No, the party don’t start until I walk in...

Åh, längta till imorgon kväll för då är det PARRRT-EY med los bruds de Avans SK.
Tagga, tagga, tagga! Men vad ska man ha på sig?!

2010-02-18 @ 19:19:02 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


And the sky was never so blue

Det är en otroligt vacker dag idag och måste jag inte sitta inne och göra ett sketet arbete om den nedrans levern?! Det räcker inte bara med att göra ett arbete utan man ska redivisa det i 10-20 minuter också. Jäkla Jonas.

Och jag måste hinna klart med det hela tills imorgon och dessutom ska jag hinna vara med och spöa Överkalix i Sundis idag. Jobbig tidsplan jag har lagt upp för mig själv...
2010-02-14 @ 10:42:33 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


I keep it cool like eskimo chicks on Discovery Cannel

Plannjamatchen igår sög. De förlorade med en poäng mot jumbolaget.

Vi däremot, förlorade inte idag mot Övertorneå, vi vann med 29 poäng. Vivar åtta spelare och jag fick en massa speltid trots min förkylning. Det gjorde mig inte så mycket ändå, jag klarade mig, men det var inte någon supermatch för min del. Amanda däremot hade en finfin dag och satte personligt poängrekord och en finfin block som hon claimar gjorde hela matchen för hennes del.
Direkt efter matchen skulle jag och Hanna döma 96-tjejernas match mot Övertorneå. De förlorade stort tråkigt nog, men jag fick i alla fall mitt domararvode. Det är bra ty jag ska använda slantarna i Barca!!! YEAH HARDCORE!

2010-02-13 @ 22:45:41 Permalink Basket Kommentarer (0) Trackbacks ()


The lost art of murder

På fredagar har jag bara en enda lektion, det är jobbigt då jag bor ute i bushen. Jag får åka med bussen klockan sju och så börjar jag 8.15. Lektionen slutar 9.35 och sen får jag vara i Luleå till klockan är 14.10 för då går första bussen på eftermiddagen hem.
I vanliga fall är det helt okej eftersom jag brukar passa på att jobba med mitt projektarbete då. Men vissa dagar, som idag, är det annorlunda. Idag funderade jag på att "försova" mig och inte komma alls, men jag är för hederlig för det och åkte till skolan ändå.
Väl utanför klassrummet väntade vi. Och väntade och väntade. Ingen lärare kom och det visade sig att han var hemma med sitt barn som var sjukt. Då orkar man inte stanna i skolan och vara duktig utan man åker hem med 9.04-bussen och sover här hemma istället för att göra någon nytta när man kommer hem igen.

Men nu känns det skönt i alla fall, det känns som att man fått ännu en lördag. Och ikväll ska vi åka in till Luleå och se Plannja mosa Jämtland. Jag vet inte om det kommer bli så värst rolig match, men vad annars kan man göra?
Inte Cleo (som jag för övrigt var väldigt sugen på) i alla fall för vi har match 13.20 imorgon.

Här är en bild som jag knåpade ihop igår.

2010-02-12 @ 15:04:21 Permalink Tusch Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ren förälskelse

Klicka bara på play och dröm iväg

2010-02-09 @ 16:15:37 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klassfest

Igår var sjukt bra. Dock är jag galet trött också, jag sov nog bara tre timmar inatt...
Klassfesten var kickass och sen turnade Cleo ut att också vara en hit ^^
Eventuellt kan bilder komma upp någon gång
2010-02-06 @ 18:48:02 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Supersnabb depp

Nu vart jag ledsen ty det känns som att jag känner vissa men ändå inte alls...

2010-02-05 @ 16:07:51 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0