Grillidillchill

Vi ska ha någon granngrillkväll ikväll här hemma, men jag vet att det bara är en ursäkt för att de ska få dricka vin hela kvällen och bli fnittriga och pinsamma. Ungefär som den aningen överförfriskade mannen igår på Boden Alive som så gärna ville visa de i dansgruppen Exciled hur dålig han var på att dansa. Ingen förstod riktigt hans poetism genom att ta av sig foppatoffeln på ett inte så graciöst sätt.
Nåja, idag cyklade Jonna, jag och Jenny till Alder och badade (om man kan kalla ett ynkapynka pyttedopp för bad) och solade tills molnen åt upp himlen och började åska.
Och efter granngrillkvällen ska jag åka till Avan och ha hand om grillen på dansbandskvällen som klubben har ordnat. Jättejättekul verkligen.

2009-06-27 @ 17:25:02 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


The hills are ALIVE!

Det har varit så skönt de senaste dagarna, bara glida omkring och slösa pengar.
Badat på Nordpoolen, solat med Jonna, köpt glass och så vidare.
Igår åkte vi till Boden för att se Movits! och.. Ja, för att se Movits!
Men vi gick till scenen alldeles för tidigt och råkade hamna där då Elmo skulle spela. De var riktigt bra live om jag får vara ärlig. Jag har aldrig sett en så liten man i så tighta brallor hoppa så högt!
De hade kanske inte deabsolut bästa låtarna men energin på scenen var det inget fel på. Sångaren Magnus Ekelund (som är Elmo, bandet vet jag inte riktigt vad de hette, förmodligen ingenting eller Elmo de med... Eller Elmos band) for som ett härvelkors och hoppade och sprang och pekade. Nä, det var kul. Basisten var sjukt söt. Jag vet inte om han var bra eller inte för jag kan inte avgöra det då jag inte kan spela ett enda instrument eller sjunga en sång utan att döda någons öron. Men han dansade fint.


De hade nån boll som man kunde gå på vattnet med. Som Jesus i en hamsterboll.


Lina och Johanna var spårlöst försvunna.

2009-06-27 @ 17:19:58 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klänningar

Varmt och klibbigt och jobbigt är det allt.
Jag och Jonna var och badade på Nordpoolen där Jenny jobbar för tillfället och jag har bara betett mig som Rosie i Georgia Nicholson-böckerna, med andra ord mycket underligt.
Jag höll bland annat på att skämma ut mig inför Jennys nya vän genom att säga "Vi är enbenta pirater" när hon presenterade mig. Jag vet inte om folk inser att jag har en skruv lös vissa dagar och kan därför inte säga allt jag tänker på när jag träffar okändingar.
Jag vill visa mina nya klänningar som jag har fått för jäkligt budgetiga summor.


Egentligen en gammal, stor skjorta som jag fått av farmor, men jag är mer fashion än så så jag sätter ett sketacoolt bälte i midjan minsann!
The Beatles täcker för övrigt upp klänningen.


Reainköpt klänning från H&M, 80 spänn. Inte illa?

När jag ändå höll på att budgetshoppa köpte jag även en lätt tan:ande hudkräm och ögonskugga och nagellack för halva priser. Inte är det så illa heller!

2009-06-25 @ 18:51:50 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu kan jag dö lyckligt

Igår hände något magnifikt.
Ni vet kanske att min livsdröm är att se en uggla innan jag dör, och vad såg jag inte igår när jag var ute och övningskörde om inte en jäkla gigantisk uggla?!
Jag vet inte vad det var för en men jag ska minsann försöka lista ut det.
Men jag ids inte nu utan täner ringa en vän.
Adjö.
2009-06-22 @ 14:16:29 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett redigt hålligång att vänta

Åhoj!
Jag har ont i huvudet vilket inte bådar gott inför Jonnas kalas. Men jag har knaprat huvudvärkstablett och kommer förhoppningsvis vara fit for fest snart.
Jag har fixat håret och duschat, tvättat mina kläder och väntar nu bara på att tiden ska gå så jag någon gång får fixa håret klart, ta på mig linser, sminka mig och byta kläder och promenera upp till födelsedagsbarnet (som förvisso fyllde år för nästan två veckor sedan) och kasta paket på henne.
Jag är mucho less och kan inte lägga mig ner med risk för att mista fluffighets- och rakhetsfaktorn i mitt hår, så jag får helt enkelt sitta här och laska. Vad nu laska är.
2009-06-20 @ 13:29:14 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Go shout and jive for me and I will be your rock n' roll tragedy

Imorgon åker jag till stugan och kommer inte hem förrän på fredag.
Så alla som vill nå mig kan endast göra det genom att ringa till mig. Tyvärr för er eftersom jag är en så enormt viktig person att alla måste ha tag i mig hela tiden. Ja, tänka sig!
Nä, men nu kommer jag vara isolerad i fyra dagar bara så ni vet.
2009-06-15 @ 16:30:01 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kung Louie's back in town!

Ja, idag har jag åter igen varit Kung Louie (se mitt första Kung Louie-inlägg (på min förra blogg, korkat nog)) fast idag skakade jag inte ner en massa snö utan en massa döda kvistar från farmor och farfars pilträd. Och sen sågade vi ner ett av dem i arghet.
Men annars har mitt (hittills) endagars-lov känts som en hel vecka eftersom jag inte har haft något att göra och för att jag har sovit p.g.a. inget-att-görat som har florerat. HUVVALIGEN!

2009-06-13 @ 17:28:00 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov

Lov.
lov.
LOVLOVLOVLOV!
Det här sög.
2009-06-12 @ 19:52:39 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


I lit up my life with those matches I've got

Jag var över på en blixtvisit hos farmor och jag fick 300 pengar och en fejkros som tack för hjälpen på hennes 70-årskalas. Inte illa må jag säga.

2009-06-11 @ 17:33:55 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Grape

Jag har helt glömt bort att berätta om designtävlingen förra veckan!
Den hade "Euro Chic" som tema, riktigt konstigt tyckte alla utom lärarna.
Jag och Stina vann inte som vi ville, det gjorde Rebecka och Sanna och dålig förlorare som jag är så vart jag förstås jättearg men med en kraftansträngning så klarade jag av att inte vara otrevlig.
Här är i alla fall min och Stinas klänning, "The Grape".

2009-06-11 @ 14:50:16 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubriktorka

Jag blir så less på mig själv.Jag ids inte göra ett skit hemma, varken sy klart den ofärdiga morgonrocken, fixa klart Jonnas present, städa, gå ut och springa osv.
Har min kropptagit sommarlov utan att berätta det för mig eller vad?!

En god nyhet däremot är att jag fick MVG i alla ämnen jag läst ut i år utom Ma B som det till slut vart ett fett jäkla VG i! Gissa om jag är nöjd med det där VG:et?!
Nåja, här är en småkass bild på mig från i lördags.

När farfar kommer hem så har han säkert någon finare bild.

2009-06-09 @ 17:58:07 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som ett barns tankar

Jag har en ny mission. Att få Jonna att börja om med basket.
Vet inte om hon är helt med på det, men jag har i alla fall börjat fila på den ty jag drog med henne ut och sprang idag. Inte så fruktansvärt långt, men nog för att bli svettig i alla fall. Jag känner att min kondition håller på att köras i botten just nu. Jag hade inte sprungit sen förra lördagen coh det känns illa. Styrketränat hr jag inte gjort de senaste tre veckorna heller, så jag är nog rätt obiff numera.
Jag menar, vem har någonsin varit mer biff än jag?!
I alla fall så ska jag nog bli bättre på träningsfronten för det kommande året kanske blir det sista med Avan. Inte för att jag vill sluta utan för att det kan hända att laget läggs ner när folk börjar flytta. För jag är rätt säker på att en del i laget kommer flytta till nästa höst. Jag kanske flyttar om jag kommer in på typ Textilhögskolan i Borås eller något annat intressant. Annars bor jag nog kvar ett tag innan det är dags att flytta.
Nä, jag vill inte tänka på det för jag vill inte bli vuxen, inte det minsta!
2009-06-08 @ 19:03:58 Permalink Det vanliga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fashion

I helgen har jag varit på farmors 70-årskalas i Umeå. Nog för att vi bor grannar, men hon ville att hennesbror skulle kunna vara med och kruxet är att han bor i Umeå och sitter i rullstol så alla fick åka dit istället. Helt okej minisemester ändå för nu har jag träffat dear av min släkt som jag har träffat annars max tre gånger i mitt liv.
Nåväl, jag hade i alla fall världens mest lyckade outfit på kalaset men tyvärr har jag ingen bild på det, kanske att det kan komma upp någon bild senare någon dag här i veckan. Förhoppningsvis.
Det var i alla fall en svart, kort 60-talsklänning med kinakrage och löstagbar rosett, lila strumpbyxor, mina nya superfina, hgklackade skor och så hade jag toppat det hela med Jonnas supersnygga kavaj som jag lånat. Ja, helt otroligt lyckat var det om jag får vara ärlig.
På tal om kläder så köpte jag ju en del grejer i Göteborg när jag var där för några veckor sedan. Ett par höga jeans från Topshop, en stor T-shirt från Carlings, en boxT-shirt från Zara och en tunika från Rut m.fl.
Ja, det var väl vad jag hade att säga.

2009-06-07 @ 18:29:47 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis kompis

Jag orkar inte skriva, jag kanske få ig i matte, jag har köpt nya skor och jonna fyller år idag.
2009-06-04 @ 16:56:37 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vickan stör sig på...

Okej, nu kommer vi till subjektet "Lärare" med särskild inrikting "Mattelärare".
Min kära mattelärare sa till mig förra veckan att jag kanske skulle få göra en VG-prövning idag och att hon skulle skicka ett mail om det vart av. Hon hade inte hört av sig igår så jag mailade till henne och frågade om jag skulle göra något och så vidare. Då får jag tillbaka ett mail idag där det står "Vi går igenom andragradsekvationer idag ohc tlar om det ska bli någon  prövning senare"
Fattar ni?!
SENARE!
Jag skulle få göra den där jävla prövningen idag om det skulle bli av och jag behöver inte nån förbannad genomgång av jäkla fucking andragradsekvationer! Jag kan räkna med såna så mycket som det behövs för att klara nationella provet och det var allt jag behövde för att klara kursen!
Åh, vad jag hatar henne nu, för jag måste ju gå dit och få konfirmerat "Ja, du får göra en VG-prövning nästa vecka" och det innebär att jag måste vara kvar till fem på tisdag när jag annars hade slutat halv två.

GREAT!
2009-06-02 @ 10:18:37 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0