Stockholm

Bilderna får vänta. Jag har inga nämligen, Jonna har alla vilket inte var många.
Anyway köpte jag en massa saker och jag ångrar det inte alls för det kommer alltid nya pengar. Mina pengar tog i princip slut, jag har kanske 400 kr kvar. Inget att gråta över nu i alla fall.
Klas och Anette var snälla som vanligt och lät oss bo hos dem, så vi ville ju ge dem en ful blomma som tack, så vi köpte en i en liten blomsteraffär på Söder när vi egentligen letade efter Cocoo. Det visade sig att vi var ca 50 meter från den butiken. Det irriterande var dock att vi hade stora problem att hitta den där korsningen där Cocoo låg, plus att det var spöregn och vi hade utmanat ödet och struntat i paraplyerna så de låg kvar i Solna. När vi hade handlat klart på Cocoo (vilket tog nästan en timme p.g.a. de hade inte plats för mer än tre personer inne i butiken och vi var ca 6 plus hon som ägde stället och då de inte hade någon kortläsare var de tvugna att springa iväg och fixa växel till alla som ville slippa regnet.
När vi sent omsänder klev ut ur butiken var det som att det stod tusentals personer uppe på taken och kastade hinkvis med vatten på alla som gick där, men som alla förstår var det ju bara det kraftigaste regnovädret skådat på hela sommaren. Krydda det hela med en bit åska och en sådär 17 plusgrader så inser man att det var hemskt.
Och mitt i vår miserabelhet dök där upp en buss, så vi kutade som små fån från vårat regnskydd (en strategiskt utplacerad markis) och in i bussen som var överfull med torra människor.
Sen var vi tvugna att nästla oss ner till en tunnelbanestation utan att stänka ner för mycket folk på vägen (för på nåt vänster lyckades alla utom just vi vara i princip torra) för att sedan påbörja den irrande färden med fel tunnelbanetåg till Solna där vi bodde.
Till slut var vi i alla fall framme på Solna Centrum och kände att vi inte skulle platsa på den finare resturangen som Klas och Anette hade tänkt äta på, så vi tog ett hängigt Chicken McNuggetsmål på McDonalds innan vi tog oss i kragen och gick hem och bytte kläder och packade för hemresan.

Kommentarer
Postat av: svar:

hmm, :/

2009-08-15 @ 02:34:30
URL: http://eviolaforsberg.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Klicka här om du är lat

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din historia:

Trackback
RSS 2.0