Choklad

Jag tycker om min Toby. Dock har han lämnat mig ikväll för sina vänner och allt sällskap jag har är en chokladkaka vilket faktiskt inte är helt dåligt i sig. Jag ser just nu på den mindre bra filmen House Bunny och vill ha en liten hundvalp. En liten Cocker Spaniel som man kan jaga med. Jag är sugen på att börja jaga fågel!Imorgon ska jag döma två matcher vilket jag ser fram emot, jag ska försöka döma masor med matcher i år så jag kan få en finfin peng efter säsongen är slut ty det är så det går till med Boden Basket.

2011-10-22 @ 20:30:02 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt för benen!

Blev inspirerad helt plötsligt och slängde ihop ett par leggings som ändå skulle ha blivit gjorda någon gång.

Rosamönstrade


Silver
2011-10-09 @ 00:03:00 Permalink Fashion is for fashion people Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm on the right track, baby

Nu har katten flyttat hem till en vän till familjen som ägde den och Tobbe har kommit hem igen. Jag är rätt så nöjd. Nu ska jag bara göra klart en massa syprojekt! Detta är listan på planerade men inte fullgjorda syprojekt:

Men sen får det jäklart vara nog!

Var by the way och bodypumpade idag, det var skönt. Mycket skönt. Jag tycker om att tävla och när jag inte har basket att tävla i tävlar jag i allt möjligt annat. Att lyfta tyngst vikter av alla i salen, hinna först till kassan, slippa kliva upp först och liknande saker.

2011-10-02 @ 21:26:32 Permalink Det vanliga Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0